Tych rzeczy lepiej nie podgrzewać na drugi dzień. Oto lista
Nie zaleca się podgrzewania jedzenia, które było przechowywane w temperaturze pokojowej. Odgrzewanie niektórych potraw następnego dnia mogą skończyć zatruciem pokarmowym lub innymi niepożądanymi skutkami. O jakich produktach mowa? Szpinak, ziemniaki, grzyby, co jeszcze?
Sprawdź w naszej galerii, których produktów nie wolno podgrzewać. One nie tylko tracą na smaku, ale mogą być niebezpieczne dla naszego zdrowia. Wielu z nas zjada je codziennie na obiad. Zobacz przydatną listę!
Komary - co je wabi a co odstrasza?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Chwajoł tłumaczy się z nieprzyzwoitej kreacji na komunię. Szok, co napisała [FOTO]
- Zofia Zborowska urodziła! Dała drugiej córce wyjątkowe imię [FOTO]
- Katarzyna Niezgoda zabrała męża na salony. Jej mina zdradza wszystko [ZDJĘCIA]
- Mąż Kwaśniewskiej udaje zwykłego Polaka. Sprząta w barze, ma zegarek za kilka pensji