Organizatorem konkursu jest Dariusz Gwiazda, szef kuchni Hotelu City w Bydgoszczy. Podczas „Potyczek” o nominację do Kulinarnego Pucharu Polski rywalizować będą kucharze z najlepszych polskich hoteli i restauracji. Ich zadaniem będzie przygotowanie dania w oparciu o sarninę i truflę czarną. Zmaganiom mistrzów rondla i patelni towarzyszyć będą, w godz. 10-16, liczne atrakcje dla publiczności - degustacje, prezentacje sponsorów, gotowanie z mistrzem, pokaz nowinek i trendów kulinarnych.
Organizator i uczestnicy „Potyczek” zapraszają wszystkich miłośników dobrej kuchni i gotowania. Wstęp wolny.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?