Zwycięzcy przyrządzili m.in. potrawy z ryby żabnicy i foie gras (otłuszczonych gęsich wątróbek).
- Właściwie każda z ich potraw otrzymała najwyższe oceny za walory smakowe i doskonały wygląd - mówi Rafał Godziemski, szef kuchni Słonecznego Młyna i współorganizator imprezy.
Kolejny konkurs już za rok. Jego współorganizatorem będzie renomowana szkoła Le Cordon Bleu z Londynu.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Stare zdjęcia Lewandowskiej pokazują inną osobę! Pamiętacie ją taką?
- Górniak i Szcześniak zerwali kontakt?! Ujawniamy prawdę o ich obecnej relacji
- Szpak rozwścieczył katolików, nie darują mu! Oburzeni, wciągają w to jego zmarłą mamę
- Katarzyna Pakosińska i jej książę mają problemy w Gruzji? Ukrywają się!