MKTG SR - pasek na kartach artykułów

Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Szynka od dawien dawna. Głosujcie! [wyniki]

(d-ka)
Nadesłane
To jeden z najnowszych produktów firmy Gzella z Osia.

Gzella to znana marka z naszego na regionu posiadająca ponad 30-letnią tradycję.

Ciemna barwa podkreśla staranny proces wędzenia

Do naszego plebiscytu zgłosiła "Szynkę od Dawien Dawna". Powstała z połączenia starannie wyselekcjonowanego surowca wieprzowego oraz nadającej wyjątkową harmonię smaku mieszanki przypraw.

Jej ciemna barwa podkreśla bardzo staranny proces wędzenia, dzięki któremu stała się ona jednocześnie krucha i soczysta.
Brak dodatku fosforanów oraz glutenu powoduje, że stanowi ona doskonałe urozmaicenie diety wszystkich dbających o zdrowy tryb życia i cierpiących na problemy z tolerancją glutenu. Do wyprodukowania każdych 100 gramów tej szynki wykorzystano 110 gramów mięsa wieprzowego.

Chcą Państwo oddać głos na produkt firmy Można wysłać SMS na nr 72355 wpisując w nim treść: MIW.5 (kategoria "Mięso i wędliny).
Czytelnicy wskażą swojego zwycięzcę, czyli wybiorą "Super Smak 2016 Gazety Pomorskiej".

Głosowanie potrwa do 24 października (godz. 23:59). SMS wysyłamy na 72355 i podajmy w nim numer wybranego produktu. Kosztuje 2,46 zł z VAT-em.

W odpowiedzi na niego uczestnik otrzymuje kod dostępu do e-wydania. Wysyłając esemes produkt otrzymuje 5 punktów, a za pośrednictwem kliknięcia na www.strefabiznesu.pomorska.pl - 1 punkt.

Przygotowali dania. Powstały przepisy

Artykuły, którymi firmy chcą się pochwalić, prezentujemy w papierowej "Pomorskiej" oraz w naszym portalu Strefa Biznesu.
W Strefie Biznesu przypominamy także zwycięzców naszego plebiscytu z poprzednich lat.

Laureatów wskaże, tradycyjnie, profesjonalna kapituła. Jej przedstawiciele z dostarczonych artykułów przygotowali już dania i je ocenili. Powstały też unikatowe przepisy z produktów laureatów.

Nasza kapituła: znani szefowie kuchni

Dodajmy, że w skład kapituły wchodzą: Maciej Goncerzewicz, szef kuchni Restauracji Sowa w Bydgoszczy (przewodniczący kapituły), Krzysztof Bielawski, szef kuchni z Torunia, Sebastian Ferenc, szef kuchni City Hotelu w Bydgoszczy, Agata Jędraszczak, właścicielka szkoły gotowania i platformy kuchniaagaty.pl, Marcin Szukaj, współwłaściciel "Restauracji Kuchnia" w Bydgoszczy - szef kuchni.
Nasze Dobre z Kujaw i Pomorza 2016. Ale Petarda! Szefowie kuchni gotują z "Pomorską"

Zwycięzców ogłosimy podczas listopadowego bankietu oraz w "Gazecie Pomorskiej" (28 listopada) i na www. strefabiznesu.pomorska.pl.Laureaci, którzy uzyskają nasz znak jakości, będą mogli posługiwać się nim w celach promocyjnych przez okrągły rok.

Mają Państwo pytania dotyczące plebiscytu? Napiszcie e-maila: [email protected] lub zadzwońcie: 52 32 63 244.

TUTAJ SĄ AKTUALNE WYNIKI GŁOSOWANIA

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Inflacja będzie rosnąć, nawet do 6 proc.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska