Składniki na 4 porcje
- 6 średnich jabłek
- 6 średnich gruszek
- Cukier trzcinowy - jedna łyżeczka
- Oliwa - 2 - 3 łyżki
- Ser żółty - kilka plasterków
Wykonanie
Owoce kroimy w cząstki i z odrobiną oliwy układamy na aluminiowej tacce na grillu na około 8min posypujemy cukrem trzcinowym, po tym czasie robimy kieszonkę z folii aluminiowej układamy pokruszone i sparzone orzechy włoskie posypujemy cukrem trzcinowym i układamy owoce, na sama górę układamy ser i wkładamy na grilla. Grillujemy tak długo aż się ser rozpuści, dekorujemy miętą.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?
Plotki, sensacje i ciekawostki z życia gwiazd - czytaj dalej na ShowNews.pl
- Joanna Kurowska pozuje do selfie na POGRZEBIE. "Gdzie się podziała przyzwoitość?"
- Wystrojona Cichopek dystansuje się od Kurzajewskiego na imprezie. Kryzys w niebie?
- Ukochany Richardson trafi do WIĘZIENIA! Właśnie został skazany, znamy szczegóły
- Nieznana przeszłość Anity Werner. Zdjęcia dziennikarki w negliżu