Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Jak wykorzystać mąkę w sylwestrowym menu?

Redakcja
Często zastanawiamy się, jakie potrawy przygotować na sylwestrową noc. Najlepiej, aby przekąski były efektowne i nie zabrały nam zbyt wiele czasu.

Blogerka kulinarna Daria Ładocha podzieliła się swoimi pomysłami w "Dzień Dobry TVN". Zaprezentowała m.in. tarteletki z wędzonym łososiem. Jakie potrawy na bazie mąki warto zaserwować gościom podczas sylwestrowej kolacji?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na pomorska.pl Gazeta Pomorska